Waar promoten wij uw evenementen? | in de Liemers.

Waar promoten wij uw evenement

Evenementen die op indeliemers.nl worden geplaatst, worden op veel manieren in de media gepromoot..

In onderstaand overzicht ziet u waar uw evenement zal worden gepromoot. Heeft u interesse in een Premium evenement? Dan kunt u hier ook zien wat de verschillen zijn ten opzichte van de gratis evenementen.

 

 *Waarom hebben evenementen in de gemeente Zevenaar meer mogelijkheden voor promotie?

We hebben een samenwerking met de gemeente Zevenaar. Wanneer u een evenement plaatst op indeLiemers laat de gemeente Zevenaar het verschijnen op de Zevenaar app, in de Zevenaarse Evenementenkalender en het komt in de zevenaar post.

Daarnaast maakt de gemeente Zevenaar een selectie uit onze evenementen welke ze ook communiceren op de info-borden. Tevens is de gemeente Zevenaar zeer actief met het aankondigen van evenementen op diverse sociale media zoals Twitter.

 **RTV Favoriet

We hebben ook een samenwerking met RTV Favoriet. Wekelijks worden voorafgaand aan en in het weekend tijdens een drietal radio- uitzendingen van RTV Favoriet enkele evenementen extra belicht. RTV Favoriet bepaald welke evenementen er extra belicht worden.

 

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio