Veel gestelde vragen - in De Liemers .nl

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen over inDeLiemers.nl. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact met ons opnemen via info@indeliemers.nl

Wat is inDeLiemers.nl?
InDeLiemers.nl is een website met het meest complete overzicht van activiteiten en evenementen gehouden in de regio De Liemers.

Wie zijn de initiatiefnemers van inDeLiemers.nl?
InDeLiemers.nl is een initiatief van Blispr Media. Dit bedrijf, dat eigendom is van Niels Jansen en Pascal Lindeman, ontwikkelt online en offline concepten op gebied van marketing en communicatie.

Hoe plaats ik een evenement?
U kunt een evenement zelf plaatsen. Klik op PLAATS EVENEMENT en doorloop de drie stappen.

Is het plaatsen van een evenement altijd gratis?
Ja, het plaatsen van een basis vermelding is altijd gratis. Voor de mogelijkheden van het plaatsen van een Premium evenement verwijzen we u naar Premium evenement plaatsen.

Zijn er voorwaarden voor het plaatsen van een evenement?
De enige voorwaarde is dat de activiteit of het evenement openbaar toegankelijk moet zijn. Het mag dus niet alleen voor bijvoorbeeld leden van een vereniging zijn. Evenementen waarvoor entree moet worden betaald mogen uiteraard wel geplaatst worden.

Is een aangemaakt evenement meteen te zien op de website?
Nee, een evenement is pas zichtbaar als deze is goedgekeurd. Wij streven ernaar uw plaatsing binnen 24 uur te behandelen. Zodra uw plaatsing zichtbaar is ontvangt een e-mail.

Kan ik een geplaatst evenement zelf nog wijzigen?
Nee, u kunt een evenement of activiteit niet zelf wijzigen. Als u iets in uw plaatsing aan wilt passen dan kunt u een e-mail sturen naar info@indeliemers.nl. Wij zullen uw aanpassing dan doorvoeren.

Moet ik een evenement dat heeft plaatsgevonden zelf weer verwijderen?
Nee, zodra het evenement heeft plaatsgevonden verdwijnt het vanzelf van de website. Vind een evenement plaats over meerdere dagen dan blijven de overgebleven data uiteraard nog zichtbaar.

Mijn evenement is uitverkocht, mag het dan van de website af?
Nee, een geplaatst evenement kan niet voortijdig worden verwijderd.

Mijn categorie staat niet in de lijst, wat nu?
Als u geen geschikte categorie kunt vinden voor uw evenement dan kunt u dit laten weten via info@indeliemers.nl. Wij zullen dan kijken of er een nieuwe categorie moet worden toegevoegd.

Moet ik een account aanmaken?
Nee, u hoeft geen account aan te maken. U doorloopt drie stappen om een evenement te plaatsen. Als laatste vragen wij u om een e-mail adres in te vullen om contact op te nemen zodra uw evenement is geplaatst.

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2023 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio