Over Ons - In de Liemers .nl

Over InDeLiemers.nl

InDeLiemers.nl is het meest complete overzicht van activiteiten en evenementen in De Liemers. Het doel is om een platform te creëren waar organisaties gratis of tegen betaling hun evenementen kunnen promoten zodat er een actueel overzicht ontstaat. Organisaties kunnen zelf hun evenement plaatsen. Aan de andere kant kunnen inwoners en bezoekers van De Liemers de website raadplegen voor activiteiten in deze regio.

InDeLiemers.nl is een initiatief van Blispr Media. Blispr Media is een onderneming van Pascal Lindeman van Blik op Online en Niels Jansen van Sprong reclamestudio in Zevenaar. Pascal Lindeman is projectmanager/internet adviseur en werkt al jaren voor zowel grote prijzenwinnende partijen (wehkamp.nl en kleertjes.com) als voor kleinere start-ups. Niels Jansen is zelfstandig grafisch vormgever en werkte eerder voor klanten als het Ministerie van Justitie en Parfumerie Douglas.

Regiomarketing de Liemers, helemaal goed!: De Liemers moet als regio beter op de kaart worden gezet. Zo krijgt de regio een economische stimulans. Om meer bekendheid te geven aan alles wat de Liemers te bieden heeft en daardoor meer rendement uit het gebied te halen, is een gezamenlijk traject gestart. En dan gaat het om de Liemerse gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar en de stuurgroep Liemers 2020. Lees meer over De Liemers Helemaal Goed.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio