Premium evenement plaatsen - in De Liemers .nl

Premium evenementen

Nog meer aandacht voor uw evenement?
Wilt u meer aandacht voor uw activiteit of evenement, dan bieden wij de mogelijkheid voor het plaatsen van een Premium evenement. Premium evenementen staan altijd bovenaan de pagina en kunnen worden voorzien van een eigen uitstraling. Daarnaast worden Premium evenementen extra belicht op sociale media Twitter en Facebook.

Kosten
Het plaatsen van een Premium evenement kost 75 euro per week excl. BTW. 

Voor de Premium evenementen geldt dat de aangemelde evenementen per pagina bezoek zullen rouleren over twee posities op alle overzichtspagina's. Wanneer er maar twee Premium evenementen zijn blijven deze uiteraard op een vaste plaats staan. Premium evenementen die plaatsvinden in Zevenaar zijn zowel op indeliemers.nl te zien als op zevenaar.indeliemers.nl, de evenementenkalender van de gemeente Zevenaar.

Hoe werkt het?
Wilt u gebruik maken van een Premium evenement dan gaat u naar PLAATS EVENEMENT. U doorloopt een paar keuzemogelijkheden en daarna nemen wij contact met u op voor het aanleveren van de banner.

Wilt u een Premium evenement maar heeft u niet de middelen om een banner vorm te geven? Wij helpen u graag met het maken van een passende uistraling. Kosten voor het ontwerpen van een banner zijn 75 euro excl. BTW

Wilt u liever een oplossing op maat, dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u contact opnemen met ons via 0316 – 76 00 01.


Plaats een evenement

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2022 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio