Favoriet RTV partner van inDeLiemers.nl

Favoriet RTV

RTV FavorietRTV Favoriet is de lokale publieke omroep voor de Liemers. Haar uitzendgebied omvat de gemeenten Doesburg, Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. Het gebied waarin zij via haar zendmasten in Zevenaar en Duiven zijn te ontvangen strekt zich nog veel verder uit en reikt van Arnhem tot Emmerich en van Rheden tot ver in de gemeente Lingewaard. Alles bij elkaar een gebied waarin zich zo’n 250.000 luisteraars bevinden.

Met 80 vrijwilligers verzorgt zij programma’s op het gebied van kunst, cultuur, informatie, economie, politiek en sport. Zij zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via de ether, de kabel en is ook te vinden op internet. Naast haar informatieve en culturele programma’s besteedt zij ook veel aandacht aan muziek. Van muziek uit een ver verleden via jazz en luistermuziek tot aan progressieve rock.

Regelmatig besteedt zij aandacht aan de filmvertoningen van de filmhuizen van Didam, Westervoort en Zevenaar. Boekbesprekingen van nieuwe uitgaven of uitgaven die al wat langer op de markt zijn. Optredens van artiesten uit binnen- en buitenland in o.a. muziekcafé De Lantaern en niet te vergeten de voorstellingen van Het Musiater in Zevenaar.

Ook onderwerpen op maatschappelijk- en economisch gebied en de gezondheidszorg komen veelvuldig in de diverse programma’s aan de orde.
De zondag staat voor een groot deel in het teken van de sport en met name het voetbal mag zich in een grote mate van populariteit verheugen bij de luisteraars.

RTV Favoriet is te beluisteren op FM 94.0 en 105.2, via de kabel op 93.1 en op internet via haar website www.rtvfavoriet.nl.

RTV Favoriet: Dé favoriet van Oost-Nederland

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2022 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio