Introductie Human Design in Zevenaar - In de Liemers.nl

Introductie Human Design

22 november 2023
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Lezing
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Dienstencentrum Caleidoz
Adres
:
De Hooge Bongert 3
Prijs
:
€ 20,-- (incl. koffie en thee)
Aanvang
:
19:30 uur
 
 
 
Meer info
:
Inloop vanaf 19:00 uur

Introductie Human Design delen:

Een levensvraag die mensen zichzelf zo nu en dan eens stellen: “Wie ben ik en wat is mijn rol in dit leven?” Human Design kan je hierbij helpen.

Human Design is een grafische kaart die de energiecentra in je lichaam weergeeft en laat zien hoe de verbindingen in je lichaam lopen. Je kunt het zien als een persoonlijk navigatiesysteem voor het bewandelen van jouw levenspad. Zo kan het behulpzaam zijn bij het aangaan en verbeteren van relaties of bij het kiezen van werk dat bij je past. Mensen laten zich zo nu en dan leiden door de druk van iets buiten zichzelf zoals geld, aanzien, maatschappelijke opvattingen of meningen van anderen, en leven daardoor in mindere mate vanuit hun eigen drijfveren. Human design geeft je inzicht in je natuurlijke staat van zijn en aangeleerd gedrag door conditioneringen. In deze lezing leer je meer over Human Design is en wat het voor jou kan betekenen.

 

Interesse? Je bent van harte welkom! Meld je aan via:www.onderzoekhetzelf.nl/aanmelding

 

 

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio