Repeat's Kerstproeverij (Middag) in Groessen - In de Liemers.nl

Repeat's Kerstproeverij (Middag)

16 december 2023
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Groessen
Locatie
:
Dorpshuis Groessen
Adres
:
Sint Isidorusplein 4
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
10 euro
Aanvang
:
16:00 uur

Repeat's Kerstproeverij (Middag) delen:

Het wordt weer smullen met Repeat deze kerst! Niet alleen op muzikaal gebied dienen we verrukkelijke arrangementen op, maar ook voor de innerlijke mens biedt Repeat deze kerst wat lekkers.

Op 16 december a.s. serveert Repeat in het Dorpshuis in Groessen een menu bestaande uit kerstklassiekers om warm van te worden. Van swingende kerstsongs, smakelijke meezingers tot prachtig opgediende ballads, ze komen allemaal voorbij. Met heerlijke huisgemaakte gerechtjes vooraf óf na afloop, serveert het koor een totaalpakket om vast helemaal in de kerstsfeer te komen en volledig voldaan naar huis te gaan.

Voor slechts €10 per persoon bent u erbij en proeven we sámen vast aan de gezelligheid van een heerlijke kerst! Het concert zelf is van 16:00 tot 17:00 uur (zaal open vanaf 15:45 uur) De proeverij is van 17:00 tot 17:45 uur In verband met het avondconcert is de eindtijd uiterlijk 18:00 uur.

Kaarten te koop op: https://popkoorrepeat.nl

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio