Open Podium in Zevenaar - In de Liemers.nl

Open Podium

31 maart 2018
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Muziekcafé De Lantaern
Adres
:
De Hoge Bongert 3
Leeftijd
:
Alle Leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
21:00 uur
 
 
 
Meer info
:
http://www.delantaern.nl

Open Podium delen:

Op het programma van het Open Podium van 31 maart in Muziekcafé De Lantaern staan een aantal artiesten van grote klasse.

Te beginnen met talentenjachtwinnares Yara Beeks, daarna liedjesschrijver en zanger Ton Roelofs. En als afsluiter zal het trio RemmiDemmi, met o.a. Paul Mulder, de boel op zijn kop gaan zetten met blues en rock ’n roll. Yara Beeks is 13 jaar oud en woont in Doetinchem. Tijdens de talentenjacht wist zij zowel de vakjury als de publiekjury voor zich te winnen met haar prachtig stemgeluid en zeer goede uitstraling.Sinds kort werkt ze samen met singer-songwriter Mike Toole. Toole heeft al een aantal nummers voor haar geschreven. Ton Roelofs werd tweede tijdens de talentenjacht. De vakjury roemde hem om zijn stem, mooie zelfgeschreven liedjes en goede uitstraling.

Het trio RemmiDemmi bestaat uit de broers Paul en Pascal Mulder plus Vincent Gal. De bezetting is tamelijk uniek. RemmiDemmi staat gaat garant voor een lekker potje blues en rock ‘roll.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio