Klassiek concert, cello & piano in Duiven - In de Liemers.nl

Klassiek concert, cello & piano

15 oktober 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
De OGtent, Bij Willem
Adres
:
Remigiusplein 9
Prijs
:
5 euro
Aanvang
:
15:30 uur

Klassiek concert, cello & piano delen:

Hanneke Rouw, cello, en Sofia Vasheruk, piano, brengen sonates van Chopin en Lalo.

Hanneke Rouw (1987) is op achtjarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg, Maria Hol en Ran Varon. Op haar 16e speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn. In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Hanneke heeft gestudeerd aan de Luca School of Arts in Leuven en is in 2011 afgestudeerd.

Sofia Vasheruk (1988) begon haar pianostudie in haar 4e levensjaar in Moskou. In 2003 zette zij haar studie voort aan het Chopin Muziek College in Moskou. Tijdens haar studie heeft Sofia deel genomen aan de International Piano Competition for Young Musicians 2004 in Enschede waar ze een 3e prijs won. In 2007 heeft Sofia haar studie aan het Chopin College cum laude afgerond en werd ze uitgenodigd om verder te studeren aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. In 2014 studeerde Sofia cum laude af.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio