Uniek in Duiven - In de Liemers.nl

Uniek

23 februari 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Workshop
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
Sportcentrum Triominos
Adres
:
Eltensestraat 4
Leeftijd
:
18 tot 30
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
19:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Uniek geeft jongeren met een belemmering de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten

Uniek delen:

Hallo, Ik zal mij nog even kort voorstellen. Mijn naam is Miranda Blomsma en ben 23 jaar. Ik heb sinds afgelopen jaar Uniek opgestart. Zelf heb ik een visuele belemmering die veroorzaakt wordt door de oogziekte die ik heb.

Sinds dat ik weet dat ik die oogziekte heb wilde ik iets betekenen voor jongeren met een belemmering. Mijn droom was om een plek te creëren waar jongeren met een belemmering elkaar kunnen ontmoeten, Uniek is hier uit ontstaan.

Een belemmering bedoel ik bijvoorbeeld mee visueel belemmerd, autistische stoornis en eenzaamheid (weinig vrienden). Eigenlijk kunnen er alle aspecten bij horen die jou in het dagelijks leven belemmerd.

Heb jij er behoefde aan om met andere jongeren ervaringen te delen, sociale contacten op te bouwen, activiteiten met andere jongeren te ondernemen en meer kom dan eens langs bij een bijeenkomst van Uniek, en ervaar of Uniek iets voor jou kan betekenen!

Voor meer informatie mag jij mij altijd een e-mail sturen: uniek.aanmelden@outlook.com

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio