Dag van het Huren in Zevenaar - In de Liemers.nl

Dag van het Huren

01 oktober 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Open dag
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Bergvrede
Adres
:
Bergvrede 166
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
11:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Speeltuin

Dag van het Huren delen:

Wat is er op 1 oktober te doen in de gemeente Zevenaar?

Baston Wonen wil graag weten wat er leeft en speelt in buurten en wijken waar zij woningen verhuurt en wil in contact zijn en blijven met de bewoners. Tijdens de eerste editie opende Baston Wonen haar kantoordeuren voor alle publiek. Dit jaar gaan de medewerkers van Baston Wonen zelf de wijk in, de keus is gevallen op Bergvrede/Bastion en Stadsgracht. De medewerkers van Baston Wonen staan tussen 11.00 en 15.00 uur in het “blauwe huis”, er worden poffertjes gebakken en sport- en spelactiviteiten voor de kinderen georganiseerd.

De bedoeling is dat hiermee het gesprek op gang komt en bewoners aan Baston Wonen hun wensen en verwachtingen en ideeën voor hun buurt gaan delen. Spektakelstuk wordt het met de buurt maken van een heel groot schilderdoek “Samen kleur geven aan de wijk” dat een aantal weken op de gevel blijft hangen. De Dag van het Huren biedt daar een ideale mogelijkheid voor.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio