Kerstmarkt Liemers College in Zevenaar - In de Liemers.nl

Kerstmarkt Liemers College

21 december 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Markt en braderie
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Liemers College Heerenmäten
Adres
:
Heerenmäten  6
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Aanvang
:
16:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Kerstmarkt voor stichting opkikker

Kerstmarkt Liemers College delen:

Liemers College organiseert een kerstmarkt voor Stichting Opkikker Op 21 december 2016 organiseren zeven leerlingen van het Liemers College Heerenmäten een grote kerstmarkt. Op de kerstmarkt zijn alle leerlingen van de locatie aanwezig met verschillende activiteiten. U kunt zelf meedoen aan de activiteiten of geniet vanaf het terras van verschillende optredens onder het genot van een versgebakken oliebol en warme chocolademelk.

De activiteiten waar u aan kunt denken zijn: een rommelmarkt, verschillende oudhollandse spellen als bijv. sjoelen, kerststukjes verkoop en verschillende eet-en drinkkramen. Ook voor uw laatste kerstaankopen kunt u op de markt terecht. Tevens is er voor de echte waaghalzen een rodeostier aanwezig! Voor elk wat wils.

Alle opbrengsten gaan naar Stichting Opkikker. Deze stichting helpt ernstig zieke kinderen samen met hun gezin een dagje uit te gaan. Het motto is dus ook voor en door kinderen.

De kerstmarkt is van 16:00-19:00 en is op locatie Heerenmäten zelf.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio