A Christmas Carol in Zevenaar - In de Liemers.nl

A Christmas Carol

19 december 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Film
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Pelgromhof
Adres
:
Molenstraat  7
Prijs
:
4,25 incl koffie/thee
Aanvang
:
14:30 uur

A Christmas Carol delen:

Op maandagmiddag 19 december 2016 is SkoopMobiel weer in de Pelgromhof met een mooie kerstfilm, gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens. Iedereen kent het wel, het Victoriaans verhaal over een oude en verbitterde vrek, Ebenezer Scrooge, die in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen heeft en daardoor tot inkeer komt over de ware betekenis van Kerstmis.

Het is een klassiek Dickens verhaal dat in de loop van de tijd talloze keren is bewerkt voor theater, film en televisie. Wat wij u op 19 december 2016 laten zien is een van de meer recente filmbewerkingen, we houden nog even geheim welke!!! Maar het is een prachtig traditioneel erstverhaal.

U bent van harte welkom op 19 december 2016 vanaf 14.00 uur in de kapel van de Pelgromhof voor een kop koffie of thee, de film start om 14.30 uur.

De entree bedraagt € 4,25 inclusief koffie/thee bij binnenkomst en pianomuziek door Hans Niels bij binnenkomst en in de pauze.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio