Loo Budget Concerten in Loo - In de Liemers.nl

Loo Budget Concerten

25 juni 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Loo
Locatie
:
H. Antonius Abt Kerk
Adres
:
Loostraat 32
Leeftijd
:
Alle
Prijs
:
€7,50 inclusief consumptie
Aanvang
:
15:00 uur
 
 
 
Meer info
:
p.koopmansgodschalk@upcmail.nl

Loo Budget Concerten delen:

De bezoekers van onze concerten wordt een gezellig samenzijn bezorgd met mooie muziek. Zij kunnen bovendien een kijkje nemen in de mooie, authentieke Loose kerk.

Wij presenteren nu; In Between is een gemengd kerkkoor uit Groessen ons koor bestaat uit 45 enthousiaste leden verdeeld in verschillen stemgroepen. Wij bestaan inmiddels alweer 15 jaar en maken ons op voor onze nieuwe uitdaging in 2018. In Between laat op 29 en 30 maart van zich horen in de kathedraal van de Liemers met een eigen bewerking van The Passion, bekend van tv.

Tijdens het zomerconcert zullen wij alvast een tipje van de sluier oplichten. Het Maas & Waals mannenkoor zorgt tijdens het concert voor de afwisseling in het programma. Dit mannenkoor van bijna 70 leden komt met een kleine afvaardiging het zomerconcert bezoeken. Het koor heeft een breed repertoire van klassiek tot moderne werken.De beide koren staan onder leiding van dirigent Ton de Waal.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio