De eniige nog optredende Heikrekel in Zevenaar - In de Liemers.nl

De enige nog optredende Heikrekel

01 juli 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Zalencentrum Staring
Adres
:
Grietakkers  3
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
€ 10,00
Aanvang
:
14:00 uur
 
 
 
Meer info
:
(voorverkoop € 8,00)

De enige nog optredende Heikrekel delen:

Gerry van Houtert, de enige echte nog optredende Heikrekel, verzorgt op zaterdag 1 juli a.s. in Zalencentrum Staring een middag vullend programma. Hij brengt live liedjes ten gehore die men nog kent van vroeger, meezingers en liedjes waarop gedanst kan worden.

Naast diverse bekende Heikrekel successen zingt hij ook vele andere bekende liedjes van bijvoorbeeld Jan Smit, Frans Bauer en vele anderen. Een en ander wordt afgewisseld met grappen en grollen en in de pauze is er een gratis loterij. Kortom het beloofd een gezellige middag te worden.

Wie kent tenslotte de Heikrekels niet: het fameuze orkest bekend van Radio en Tros TVprogramma Op Volle Toeren met Chiel Montagne! Enkele bekende hits zijn: Waarom heb jij mij laten staan – Bella Maria -Jij bent de zon in mijn leven - Dans wat dichter bij mij – Huilen is voor jou te laat – enz.

De toegangskaarten zijn te koop bij: CIGO Gemak Shop Leuven Grietsestraat 50 Zevenaar, en bij Ria Lentjes Slenterweg 26 Zevenaar 0316-526657.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio