Veilig op weg met uw scootmobiel in Zevenaar - In de Liemers.nl

Veilig op weg met uw scootmobiel

20 juni 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Workshop
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
SoPP
Adres
:
Steenhuizen 6
Aanvang
:
09:30 uur
 
 
 
Meer info
:
d.westerik@caleidoz.nl

Veilig op weg met uw scootmobiel delen:

Dinsdag 20 juni is er een scootmobieltraining bij Caleidoz Welzijn locatie Steenhuizen. Bent u nog niet helemaal vertrouwd met het gebruik van uw gemotoriseerde rolstoel of wilt u graag eens onder begeleiding oefenen? Kom dan op dinsdag 20 juni van 9.30 tot 12.00 uur naar Caleidoz, Steenhuizen 6 in Zevenaar en doe mee aan de scootmobieltraining. Deze ochtend wordt georganiseerd door Caleidoz Welzijn, Veilig Verkeer Nederland en de gemeente Zevenaar.

Tijdens de training besteedt een instructeur van Veilig Verkeer Nederland aandacht aan verkeersregels, wordt er volop geoefend en is er ook gelegenheid om een rit te maken door de omgeving. Na afloop van deze ochtend krijgt u een bewijs van deelname. De training is gratis. U bent van harte welkom, ook alleen voor het informatieve gedeelte. U kunt zich inschrijven tot 15 juni via het inschrijfformulier dat klaarligt bij ontmoetingscentrum de Hooge Bongert en bij de balie op locatie Steenhuizen.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2017 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio