Liemerse Sportprijs 2018 in Duiven - In de Liemers.nl

Liemerse Sportprijs 2018

13 december 2018
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Sport
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
De Ogtent
Adres
:
Remigiusplein 9
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
19:30 uur

Liemerse Sportprijs 2018 delen:

De eerste editie van de Liemerse Sportprijs wordt gehouden op donderdag 13 december in de Ogtent in Duiven. Sportverenigingen uit de regio zijn welkom om de verkiezingsavond bij te wonen.

Tot 20 november kan iedereen zijn of haar favoriete sporters nomineren via de website www.liemersesportprijs.nl.

Een speciale jury gaat zich vanaf 20 november buigen over de nominaties, waarna er in iedere klasse drie genomineerden overblijven. Ook dan volgt er een stemronde, waarna op donderdag 13 december de prijzen worden uitgereikt. De Duivense toptennisser Wesley Koolhof is deze avond aanwezig en gedeputeerde Jan Markink van de Provincie Gelderland verricht de opening.

De Liemerse Sportprijs wil sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten. De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander. In verschillende categorieën worden er ‘Liemerse’ prijzen uitgereikt: sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent, aangepaste sporter en sportevent.

 

STEM EN NOMINEER JIJ OOK MEE?

 

Foto's door Rene Nijhuis Fotografie
Foto Wesley Koolhof door Wesley Koolhof.

 

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio