Dag van de Logistiek in Duiven - In de Liemers.nl

Dag van de Logistiek

02 juni 2018
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Open dag
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
Centerpoort-Noord Duiven
Adres
:
Impact
Leeftijd
:
15-55
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
10:00 uur

Dag van de Logistiek delen:

Logistiek als in vrachtwagen rijden? Het uiteindelijke transport via weg, water, lucht of rails is maar een klein deel van logistiek. Werken in de logistiek kan op alle vakgebieden en niveaus. Logistiek is gevarieerd en afwisselend. Iedere dag is weer anders. Beleef het zelf!

Kom binnen bij Nedac Sorbo, Kuehne+Nagel, Visser Duiven en Van Tilburg-Bastianen. Bezoek de stands van Aviko, Rotra, Container Terminal Doesburg en vele anderen op de bedrijvenpleinen.

Toe aan een nieuwe uitdaging; bezoek het opleiders- en werkgeversplein. Werkgevers en intermediairs geven informatie over de vacante vacatures, om- en bijscholingstrajecten. Opleidingscentra van VMBO- t/m HBO-niveau presenteren de studiemogelijkheden.

Naast alle demonstraties is er volop gelegenheid tot uitproberen. Vaar met een binnenvaartschip, stapel dozen met een heftruck, rijd in een leswagen, bedien een orderpick-systeem, doe mee met een docking simulatie en zo is er nog veel meer te beleven.

Logistiek is meer dan wielen! Kom en ervaar het zelf!

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2019 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio