Thema avond "Voeding en kanker" in Zevenaar - In de Liemers.nl

Thema avond "Voeding en kanker"

26 oktober 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Lezing
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Braamhuis
Adres
:
Reisenakker  12
Leeftijd
:
Alle
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
19:00 uur

Thema avond "Voeding en kanker" delen:

Thema avond "Voeding en kanker". Op donderdagavond 26 oktober a.s. ben je van harte welkom tijdens de thema avond "Voeding en kanker".

De avond wordt geleid door Peter Haima en Timo Belle. De rol van voeding bij genezing en preventie van ziekte staat volop in de belangstelling en ook bij artsen zie je meer interesse.

Wat kun je verwachten: Peter Haima is medisch bioloog en yoga docent, hij werd in 2010 zelf getroffen door kanker. Tijdens de workshop vertelt hij over zijn eigen ervaringen hiermee en hoe hierdoor zijn interesse ontstond in voeding- en leefgewoonten in relatie met kanker. Timo Belle is leefstijlcoach en begeleidt mensen die hun leefstijl willen veranderen en gezonder willen leven. Op inspirerende wijze en goed onderbouwd zullen zij hun kennis met je delen en laten zien dat je ook zelf actief kunt bijdragen aan je herstel door aanpassing van je voedingsgewoontes en leeftsijl.

Toegang is gratis en aanmelden verplicht via de website of via tel: 0316-332111 of info@braamhuis.nl

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio