STADSBORREL in Zevenaar - In de Liemers.nl

Stadsborrel

Van 29 september 2017 tot en met 30 september 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Feest
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
De Revolutie
Adres
:
Markt  4
Leeftijd
:
25+
Prijs
:
15 Euro
Aanvang
:
22:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Kaarten kunnen alleen online worden gekocht.

Stadsborrel delen:

‘In onze regio zijn er nauwelijks feesten waar je als 25-plusser naar toe kunt. Daarom hebben wij als vriendengroep uit Zevenaar de koppen bij elkaar gestoken om samen met De Revolutie de Stadsborrel te organiseren,’ aldus Hans Schiessl.

Vanaf 22.00 uur draait niemand minder dan topdeejay/producer Yves Eaux, die direct na zijn optredens in Rusland en Ibiza terugvliegt om Zevenaar in vuur en vlam te zetten. Daarnaast zal ook Dennis Ruyer, bekend van zijn radioprogramma Dance Department op Radio 538, acte de présence komen geven. ‘In Het Gooi en de Randstad zijn dit soort evenementen al jaren een succes. Mensen kleden zich mooi aan en komen voor de gezelligheid, de muziek en zelfs een beetje om te netwerken.

Bezoekers die tussen 22.00 en 23.00 uur arriveren krijgen een gratis cocktail van het huis en later op de avond zal de innerlijke mens worden verwend met snacks,’ aldus Nicoletta Mijnen van De Revolutie.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio