Schilderijen en glaskunstst in Angerlo - In de Liemers.nl

Schilderijen en glaskunstst

15 juli 2018
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Expositie
Plaats
:
Angerlo
Locatie
:
Galluskerk te Angerlo
Adres
:
Dorpstraat 31
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
13:00 uur

Schilderijen en glaskunstst delen:

Expo-Angerlo exposeert met landschappen van Anneke Zwager, glaskunst van Mary Quarles van Ufford en abstracte schilderijen van Doris van Halteren.

Anneke Zwager woont in het buitengebied van Halle in de Achterhoek en houdt van het coulisselandschap met de akkers, de hakbosjes, de velden en de solitaire bomen. Het is de stilte die haar raakt en het natuurlijke licht-donker contrast. Dat is het onderwerp van haar schilderijen.

Mary Quarles van Ufford is vanuit de keramiek in 2006 met glasfusen begonnen, na zich jarenlang met klei en vooral het ontwikkelen van glazuren te hebben bezig ehouden.

Doris van Halteren heeft zich, tientallen jaren, zo breed mogelijk georiënteerd op het gebied van “SCHILDEREN”. Zij volgde lessen, cursussen en workshops bij verschillende docenten en kunstenaars. Ook heeft zij veel geschilderd in Duitsland en Frankrijk (Bretagne) en daar verschillende keren geëxposeerd. Daar is ze begonnen om voor haar abstracte doeken zeezand te mengen door de verf.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2019 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio