iPhoneArt, schilderijen en sieraden in Angerlo - In de Liemers.nl

iPhoneArt, schilderijen en sieraden

24 september 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Expositie
Plaats
:
Angerlo
Locatie
:
Galluskerk te Angerlo
Adres
:
Dorpsstraat 31
Leeftijd
:
Alle
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
13:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Facebookpagina Kunst in Angerlo

iPhoneArt, schilderijen en sieraden delen:

In de Galluskerk in Angerlo exposeert EXPO-ANGERLO met iPhoneArt van Eric Dijkstra, schilderijen van Herma Heezen en sieraden van het Zilvergilde L’Uniek.

De expositie is te zien van 3 september t/m 1 oktober 2017, elke zondag en op zaterdag 9 september van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Eric Dijkstra (www.ericdijkstra.com) uit Zwolle is iPhone-fotokunstenaar. Hij fotografeert en creëert zijn fotokunst uitsluitend met zijn iPhone, de zogenoemde iPhoneography, een jonge eigentijdse fotokunstvorm. Zijn werk is meermaals internationaal met een prijs bekroond.

Herma Heezen-Vreman (www.hermaheezen.nl) uit Doetinchem begon ruim twintig jaar geleden met schilderen. Ze vond lange tijd haar inspiratiebron in de natuur en concentreerde zich met name op landschappen, bloemen en vogels.

Vier edelsmeden van het Zilvergilde L’ Uniek uit Doesburg en omgeving maken ieder hun eigen sieraden, maar ze delen hun passie, inspiratie en vakmanschap met elkaar. Hun sieraden zijn altijd Uniek.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio