Open Podium in Zevenaar - In de Liemers.nl

Open Podium

30 september 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Muziekcafé de Lantaern
Adres
:
De Hoge Bongert 3
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
21:00 uur
 
 
 
Meer info
:
http://www.delantaern.nl

Open Podium delen:

Op 30 september kunnen de liefhebbers van hoogstaand country muziek hun hart ophalen tijdens een 1 uur durend optreden van V-Project in Muziekcafé De Lantaern.

Voorafgaand aan dit optreden zingt het duo Redmar en Elaine prachige liedjes. De linedancers kunnen hun laarzen tevoorschijn halen en de andere liefhebbers van countrymuziek hun dansschoenen. Want de band V-project staat garant voor een fantastische country beleving. Het duo Redmar en Elaine brengen liedjes ten gehore die geboren zijn in het diepe zuiden van Amerika, geïnspireerd door lokale artiesten zoals b.v. Shovels & Rope. Af en toe sluipt er eigen werk tussendoor. Zij geven het hele jaar huiskamerconcerten, maar deze avond staan ze voor het eerst op een podium. Redmar is een laatbloeier. Pas na zijn 30ste kocht hij een gitaar. Elaine is zijn vriendin. Toen Redmar indruk wilde maken op haar door het zingen van een liedje, viel zij meteen in met een tweede stem.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio