Ierse folk door Na Tonnta in Zevenaar - In de Liemers.nl

Ierse folk door Na Tonnta

24 maart 2018
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Muziekcafé De Lantaern
Adres
:
De Hoge Bongert 3
Leeftijd
:
Alle Leeftijden
Prijs
:
€ 12,00 Gelrepashouders € 6,00
Aanvang
:
21:00 uur

Ierse folk door Na Tonnta delen:

Vijf jonge multi-instrumentalisten die elkaar kennen van het Ierse Dundalk Institute of Technology vormden in 2013 samen Na Tonnta, dat zoveel betekent als “making waves” in de zin van: stof doen opwaaien/furore maken.

Allen hebben brede muzikale interesses, maar vonden elkaar in de Ierse muziek. De energieke sound van uilleann pipes, viool, fluit, accordeon en gitaar is de basis, maar Na Tonnta experimenteert met melodieën en arrangementen, mixt traditionele folk met andere genres, en vertolkt bovendien eigen materiaal.

Tot nu toe speelde Na Tonnta alleen in hun thuisland Ierland; dit is hun eerste buitenlandse trip. De band bestaat uit Fiachra Meek (uilleann pipes/bodhrán), Ellie McGinley (viool/zang), Ciara Moley (piano accordeon), Sinéad O’ Malley (fluit) en Daniel Whelan (gitaar/ukulele). Voor Ierse folkliefhebbers is dit een must om te zien en te beleven. Voor anderen een zeer goede kennismaking met dit genre.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio