Workshop Focussing in Zevenaar - In de Liemers.nl

Workshop Focussing

Van 05 maart 2015 tot en met 16 april 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Workshop
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Het Braamhuis
Adres
:
Reisenakker  12
Leeftijd
:
Alle
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
10:00 uur

Workshop Focussing delen:

Een westerse manier van mediteren met onderdelen van mindfulness. Focussing opent de deur naar meer contact met wie je in diepste wezen bent. Dit geeft houvast in het dagelijkse leven en biedt een leidraad in het nemen van beslissingen. 

We zijn uitsluitend in staat om goede keuzes te maken wanneer we contact hebben met dat wat binnen in ons leeft. En dan komen we tot de conclusie dat er meestal niet 1 ‘argument’ hoorbaar is maar dat er meerdere argumenten zijn om iets te doen of te laten en het daarom juist niet meer weten… Het vraagt van ons als ‘toehoorder’ een vriendelijk en luisterend oor om goed te kunnen horen welke stap genomen wil worden. Na dit innerlijk ‘hoor- en wederhoor’ kan het leven verder, Docente: Marieke Hoeve.

Marieke heeft een praktijk voor paramedische natuurgeneeskundige therapie te Oosterbeek. Zie voor meer info www.mariekehoeve.nl U kunt zich aanmelden via info@braamhuis.nl of telefonisch via 0316–332 111 of 06–83 109 358. Bent u op de dag zelf verhinderd?

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio