Parkinson Cafe Zevenaar in Zevenaar - In de Liemers.nl

Parkinson Cafe Zevenaar

26 augustus 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Workshop
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Liemerije Zevenaar
Adres
:
Hunneveldweg  12
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
14:00 uur

Parkinson Cafe Zevenaar delen:

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer wordt er per keer een onderwerp besproken, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Dit keer start de middag start met een korte presentatie over parkinsonisme, verzorgd door specialist ouderengeneeskunde Janneke Wolting. Vervolgens wordt de documentaire “Stilte is niet erg” vertoond. In deze documentaire wordt op filmische wijze het functioneren van een cliënt met parkinsonisme in beeld gebracht. Na afloop van de film is er ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De middag wordt begeleid door GZ psycholoog Myrthe van Loenen Martinet en logopedist Selma de Wit. Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging U kunt zich vóór 24 augustus opgeven per e-mail info@liemerije.nl of per telefoon 088-0441999.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio