IN BALANS MET AANDACHT in Westervoort - In de Liemers.nl

IN BALANS MET AANDACHT

31 januari 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Workshop
Plaats
:
Westervoort
Locatie
:
CCG de Liemers
Adres
:
Het Geerken  272
Aanvang
:
09:30 uur

IN BALANS MET AANDACHT delen:

ReVive biedt bij Centrum Complementaire Gezondheidszorg De Liemers de 8 weekse training aan voor volwassenen. Gevoelens van stress, onverwachte veranderingen in je werk, gezin of levensomstandigheden. Werkdruk of andere ‘lastige’ omstandigheden: je kunt ze niet voorkomen, maar je kunt wel voorkomen dat je eronder gaat lijden. Mindfulness kan je hierbij helpen. Tijdens de achtweekse mindfulnesstraining leer je te voelen dat je leeft, in plaats van te ervaren dat je geleefd wórdt. De groepsgrootte is 5-9 personen.

Bij voldoende kandidaten gaat de training door. Meldt je nu aan en je krijgt een bos tulpen, omdat Jij dat Waard bent! Bij voldoende kandidaten gaat de training door. Mindfulness is niet zweverig, geen toverstokje, gebonden aan een religie, een therapie of een ‘quick fix’. Meldt je nu aan en je krijgt een bos tulpen, omdat Jij dat Waard bent. Welkom@reviveaandachtwerkt.nl of bel 0618893010!

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio