21 skills in spelen en spellen in Duiven - In de Liemers.nl

21 skills in spelen en spellen

15 juni 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Workshop
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
IKC het Klokhuis
Adres
:
Walcherenstraat 7
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
13:30 uur

21 skills in spelen en spellen delen:

Speelotheek de Vlieger organiseert samen met een spellendeskundige van het Denkspellenparadijs.nl een boeiende middag over spellen en spelen. De 21 skills, vaardigheden van de 21e eeuw, staan centraal. Wat en hoe kunnen kinderen leren, hoe zijn de nieuwste (gezelschaps)spellen daarop aangepast, hoe kun je daar als ouder/ gastouder/ leraar/ speelotheek in meegaan, etc.

Programma Een bonte en dynamische mix van uitleg + demonstraties van de nieuwste en mooiste (gezelschaps)spellen. Daarbij ruim en ongedwongen de mogelijkheid om met de deskundige en elkaar van gedachten te wisselen. Ziet u een spel dat u moet hebben, dan kunt u deze direct aanschaffen.

Praktische info: We zien u graag bij deze gratis bijeenkomst op woensdag 15 juni in IKC het Klokhuis (Walcherenstraat 7 in Duiven). Inloop met koffie vanaf 13.30, start van het programma om 13.45. Einde van het programma verwachten wij rond 16.00 uur. Een kijkje nemen in onze speelotheek kan vooraf of na afloop van de bijeenkomst.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio