Het gebroken licht van Troost in Zevenaar - In de Liemers.nl

Het gebroken licht van Troost

04 maart 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Theater
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Het Musiater
Adres
:
Bommerheugsestraat  62
Leeftijd
:
Vanaf 12 jaar
Prijs
:
€ 12.50
Aanvang
:
20:15 uur
 
 
 
Meer info
:
Een voorstelling over Alzheimer

Het gebroken licht van Troost delen:

Theatergroep IJsbloemen speelt het aangrijpende stuk: Het gebroken licht van Troost. Iedereen kent wel iemand in de familie of kennissenkring met Alzheimer. Wanneer is ‘het’ begonnen en hoe ga je er mee om? Vragen waar naaste familieleden en mantelzorgers van iemand met Alzheimer mee worstelen. Zo ook de personages in ‘Het gebroken licht van Troost’.

Het licht van Troost is een baken aan de duinrand van het eiland Texel. Niet alleen voor de scheepvaart, maart ook voor de eilandbewoners. In deze tragikomedie zien we hoe het licht van Troost houvast biedt aan Maarten de Bok in zijn voortschrijdende dementie.

Zijn vrouw en schoondochter zijn zich er van bewust dat het zo niet langer kan gaan en zoeken naar een oplossing. Vandaag is Maarten jarig en komt zijn dochter speciaal voor deze gelegenheid uit Den Haag. Zij ontkent de dementie en vindt hun zorgen overdreven. Heeft zij gelijk of is er wel degelijk wat aan de hand met Maarten de Bok. En wat doet dit met de onderlinge verhoudingen.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio