verwen dag voor vrouwen met kanker in Westervoort - In de Liemers.nl

Verwendag voor vrouwen met kanker

29 mei 2013
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Open dag
Plaats
:
Westervoort
Locatie
:
Odeon, Westervoort
Adres
:
Isseldijk 66
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
 
 
 
Meer info
:
Gratis verwendag voor vrouwen met kanker bij Odeon

Verwendag voor vrouwen met kanker delen:

Odeon laat vrouwen met kanker weer stralen. Woensdag 29 mei staan bij Odeon de deuren weer wagenwijd open. Het is de zevende keer dat Odeon deze gratis verwendag organiseert.

Zo verzorgt zalen centrum Wieleman voor de hapjes en drankjes. In de pagodetent worden Stoelmassage en Reiki gegeven. Voor de verwarming zorgt Part At Home. De Goudreinet maakt voor alle vrouwen een heerlijke fruitmix. Jansen de Koning zorgt voor de lekkenij bij de koffie. Vijf visagisten geven een stralende make-up. En het mooie resultaat kan op de foto vastgelegd worden. Relaxend werken de voetmassage en de chocolade handpakking.

Voor alle moedige vrouwen staat er nog een verwentasje klaar. Retif Duiven levert de tassen. Lingerie Odendaal en Optiek Westervoort geven een cadeaubon. Chocolaterie Zingg doet iets lekkers in de tas en Leondia schenkt een roos. Gamma Duiven schonk badjassen voor de verloting.

Voor een goede indeling is het even aanmelden via info@odeonbeauty.nl.

Een verwengroet van, Monique

 

 

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio