Open repetitie bij Popkoor Repeat in Duiven - In de Liemers.nl

Open repetitie bij Popkoor Repeat

30 maart 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Open dag
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
CCOG gebouw
Adres
:
Kastanjelaan 2
Leeftijd
:
21 - 50 jaar
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
20:00 uur

Open repetitie bij Popkoor Repeat delen:

Popkoor Repeat is op zoek naar fris bloed; zowel heren als dames! Met de komst van dirigente Bernie Meems gaan we met veel energie richting toekomst. We bouwen ons koor uit naar zo’n 45 mensen en dat doen we graag met energieke en vooral enthousiaste leden!

Houd jij wel van een uitdaging, ben je tussen de 21 en 50 jaar en zoek je een leuk koor dat ook gaat voor uitdaging en afwisseling zowel in zang als show? Kom dan op 30 maart naar het CCOG Duiven. Van 20.00-22.00 uur houden wij een open repetitie voor een ieder die houdt van samen muziek maken! Of dat nu is met grote theatershows of kleinere (lokale) optredens, bij workshops, korenfestivals of bij iets anders wat op ons pad komt (zoals het TV programma Koffietijd op 1 januari 2015)!

Wat vinden wij belangrijk: een goede zangstem, toonvast zijn, bereid zijn om te studeren en vooral plezier beleven aan het zingen! Het is een pré als je noten kunt lezen en over koorervaring beschikt, maar noodzakelijk is dit niet. Wanneer je na de open repetitie verder met ons wilt, dan is een stemtest onderdeel van de selectieprocedure. Afhankelijk van de stemgroep kan het zijn dat je op een wachtlijst komt.

Wil jij ons koor komen versterken? Meld je dan snel aan voor de open repetitie! Dat kan via info@popkoorrepeat.nl

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio