Mobile Media Lab in Zevenaar - In de Liemers.nl

Mobile Media Lab

03 september 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Open dag
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Raadhuisplein
Adres
:
Raadhuisplein 3
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
09:30 uur
 
 
 
Meer info
:
https://nl-nl.facebook.com/Politie-Zevenaar-587546234671105/timeline/

Mobile Media Lab delen:

Wilt u met ons meedenken over hoe wij de communicatie naar inwoners kunnen verbeteren? Kom dan tussen 09.30 en 16.00 uur naar het Raadhuisplein in Zevenaar.

In deze politietruck doet de politie onderzoek naar de verschillende communicatiemiddelen en haar dienstverlening. Wij horen graag hoe u denkt over het contact en de communicatie met de politie. Vorig jaar hebben wij u ook al naar uw mening gevraagd over dit onderwerp in onze politietruck.

Op basis van de uitkomsten hebben wij een aantal zaken aangepast in onze communicatie. Wij stellen u dit jaar wederom dezelfde vragen om er achter te komen of deze wijzigingen door u als verbetering worden ervaren. Naast het invullen van een enquête, kunt u ook met uw wijkagent in gesprek. Hij kan u advies geven over bijvoorbeeld woning- of auto-inbraken. Voor de kinderen is er een politiemotor en een politieauto aanwezig. Hiermee kunnen zij eventueel op de foto.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio