Excursie naar de Tuinen in Demen in Duiven - In de Liemers.nl

Excursie naar de Tuinen in Demen

14 juni 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Natuur
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
De Tuinen van Demen
Adres
:
Nader te bepalen
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
€5,50
Aanvang
:
11:00 uur

Excursie naar de Tuinen in Demen delen:

Wie organiseert? Groei en Bloei afd. de Liemers Voor leden èn niet leden van Groei en Bloei De Tuinen in Demen bieden de ware tuinliefhebber iets bijzonders. Zestien verschillende siertuinen hebben elk hun eigen kleur en sfeer. Steeds zijn er verrassende combinaties van vaste, éénjarigen, bollen en rozen, heel veel rozen. Er zijn een oranje en roodroze rozentuinen, een hagentuin en nog veel meer. Er zijn meer dan 120 soorten rozen te zien in alle vormen en kleuren. Spectaculair zijn de loofgangen, waarvan er één met ruim 80 leirozen is begroeid.

Wij worden om 11 uur ontvangen met een kop koffie en koek en aansluitend vindt de rondleiding door de tuin plaats. Opgeven via de email: info@liemers.groei.nl. Omdat we carpoolen is het handig dat u aangeeft of u wilt rijden. Rijdt u liever niet of heeft u geen auto, dan kunt u uiteraard meerijden. Opgeven kan tot 5 juni a.s. Bij 15 aanmeldingen gaat dit tuinbezoek door!

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio