Rommelmarkt in Zevenaar - In de Liemers.nl

Rommelmarkt

29 mei 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Markt en braderie
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Schuttersgebouw St. Andreas
Adres
:
Oude Doesburgseweg 1
Leeftijd
:
Alle
Prijs
:
€1
Aanvang
:
11:00 uur

Rommelmarkt delen:

CV de Boemelaars houdt elk jaar zowel in het voorjaar als in het najaar een grote rommelmarkt. De eerste rommelmarkt van 2016 wordt gehouden op zondag 29 mei van 11:00 uur tot 14:00 uur.

Deze voorjaarsmarkt zal als vanouds gehouden worden in het Schuttersgebouw St. Andreas aan de Oude Doesburgseweg 1 te Zevenaar. De entree voor de rommelmarkt bedraagt € 1 p.p.

Ook voor deze rommelmarkt hebben we weer veel goed bruikbare tweedehands goederen ingezameld. Ook dit jaar is het aanbod weer heel divers. In de diverse verkoopkraampjes zullen weer volop boeken, platen, cd’s, (kinder)kleding, (kinder)schoenen, speelgoed, huishoudelijke goederen, porselein, glaswerk, elektronica, computer(onderdelen) e.d. aangeboden worden.

Na of tijdens het bezoek aan onze rommelmarkt is er in het schuttersgebouw natuurlijk zoals altijd de mogelijkheid om een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee te drinken. Meer informatie over de rommelmarkt kunt u lezen op www.cvdeboemelaars.nl.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio