Molenweekend Giesbeek in Giesbeek - In de Liemers.nl

Molenweekend Giesbeek

05 juni 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Markt en braderie
Plaats
:
Giesbeek
Locatie
:
Centrum Giesbeek
Adres
:
Meentsestraat & Pastoor Slingerstraat
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
10:00 uur
 
 
 
Meer info
:
www.molenweekendgiesbeek.nl

Molenweekend Giesbeek delen:

Pinksteren betekent Molenweekend in Giesbeek! Dit grote event rond de Giese molen wordt georganiseerd door drumfanfare Red & Black. Ma. 5 juni is er weer een groots opgezette jaar- en rommelmarkt in de Meentse- en Pastoor Slingerstraat. Deze markt, die om 10.00 uur begint, is in de loop der jaren uitgegroeid tot de gezelligste in de regio. Op verschillende plekken langs de route is er muziek en zijn de terrassen open.

Op het Molenplein en Dorpsplein is de grote rommel- en snuffelmarkt opgesteld waarbij de liefhebbers van tweedehands artikelen volledig aan hun trekken komen. Ook een kraam huren? Info via telnr. 0647495927. 

In de middag is er de Amerikaanse Verkoop waarbij antiek, kunst, curiosa en verrassingspakketten per opbod verkocht worden. Ook staat er in de middag ‘Liemers Got Talent’ op het programma. Alle kinderen van de basisschool kunnen meedoen en de winnaar krijgt een fiks bedrag. 1e Pinksterdag zo. 4 juni zal DJ-Henry vanaf 20.u op het Molenplein het Molenweekend openen.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio