Kerstmarkt Didam in Didam - In de Liemers.nl

Kerstmarkt Didam

16 december 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Markt en braderie
Plaats
:
Didam
Locatie
:
Centrum Didam
Adres
:
Wilhelminastraat, Spoorstraat, Hoofdstraat, Oranjeerf
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Aanvang
:
17:00 uur
 
 
 
Meer info
:
https://www.facebook.com/kerstmarktdidam/?fref=ts

Kerstmarkt Didam delen:

Sfeervolle Kerstmarkt in Didam

De kerstmarkt in Didam is dit jaar op vrijdagavond 16 december. Op deze donkere decemberavond straalt het centrum een gezellige kerstsfeer uit. Om 16.00 uur zal het centrum in Didam worden afgezet voor verkeer en om 17.00 uur opent de kerstmarkt met een lampionnenoptocht door de winkelstraten, speciaal voor kinderen. De winkels zijn natuurlijk wel de hele dag geopend. Als u de winkels in Didam wilt bezoeken, kunt u uw auto op diverse plekken vlakbij het centrum gratis parkeren.

Vanaf het station loopt u zo het winkelgebied in. Activiteiten De Didamse winkeliers heten bezoekers aan de kerstmarkt welkom met verschillende leuke aanbiedingen en leuke acties. Voor de winkeldeuren staan zo’n 80 kramen die op allerlei manieren worden gevuld. In alle straten is live muziek. Horeca Op verschillende plekken kunt u een hapje of een drankje aan een kraam te kopen en net als voorgaande jaren zal er weer de ‘’Route d’Amuse’’ zijn.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio