Cadeau markt voor Nepal in Zevenaar - In de Liemers.nl

Cadeau markt voor Nepal

29 november 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Markt en braderie
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Caleidoz
Adres
:
De Hooge Bongert  3
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
12:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Eindtijd 15.30 uur

Cadeau markt voor Nepal delen:

Fair trade organisatie Tilingo is aanwezig op deze unieke cadeau markt met een kraam waarop leuke cadeau- en kerstartikelen, viltproducten en sieraden uit Nepal zijn uitgestald. Bezienswaardig zijn de vele kerststallen uit diverse landen. U gaat gegarandeerd naar huis met een mooi cadeautje als u een lot koopt bij de altijd prijs loterij. 

Zo is Zozijn Eigen Stijl aanwezig met zelfgemaakte cadeautjes door mensen met een beperking. Nandri, zet zich in voor een project in Sri-Lanka en verkoopt tweede hands kleding en bijproducten. Prachtige eigen breistukken kun u weer kopen bij Door. Ook is de sociale werkplaats DaAr present met zelfgemaakte vogelhuisjes. Cursisten van Spaan Kreatief verkopen hun zelfgemaakte keramische beelden.

Kinderen kunnen een kerstengeltje van vilt of een bloemetje van papier maken. Ook kunt u genieten van koffie of speciale Himalaya thee, chocolademelk, glühwein en allerlei andere lekkernijen.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio