Autismecafé De Liemers in Zevenaar - In de Liemers.nl

Autismecafé De Liemers

02 september 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Lezing
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Caleidoz
Adres
:
De Hooge Bongert 3
Leeftijd
:
Vanaf 25 jaar en ouder
Prijs
:
€ 3,50
Aanvang
:
20:00 uur
 
 
 
Meer info
:
Heleen v.d. Hurk

Autismecafé De Liemers delen:

Vrijdag 2 september is het thema: ASS en verzamelingen

Verzamelen kan zijn: het bijeenbrengen van gelijksoortige objecten, vaak als hobby of tijdverdrijf. Meestal heeft de verzamelaar een sterke gevoelswaarde bij de objecten.

Een verzameling wordt ook wel een collectie genoemd. Er bestaan privé- en openbare verzamelingen. Privé verzamelen wordt het meest als tijdverdrijf of om speculatieve redenen gedaan, terwijl openbare verzamelingen (bibliotheken en musea) cultuurbehoud en onderzoek ten doel hebben.

Verzamelzucht is een obsessieve-compulsieve karaktereigenschap. Onbeheersbare verzameldrang kan een stoornis zijn. Hoe is dit bij jou?

Je bent van harte welkom als je hierover wilt praten. Inloop vanaf 19.30 uur en het themagesprek is van 20.00 uur tot 21.00 uur, daarna is er tot 21.30 uur gelegenheid om na te praten. Vooraf aanmelden is niet nodig. Inclusief 1 kop koffie / thee, overige consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie: www.autismecafedeliemers.blogspot.nl

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio