Kinderfilm in Doesburg in Doesburg - In de Liemers.nl

Kinderfilm in Doesburg

10 oktober 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Kinderfilm
Plaats
:
Doesburg
Locatie
:
Het Arsenaal 1309
Adres
:
Kloosterstraat 15
Leeftijd
:
vanaf 4 jaar
Prijs
:
€3,50
Aanvang
:
14:00 uur
 
 
 
Meer info
:
kinderfilmhuisdeteil@gmail.com

Kinderfilm in Doesburg delen:

Mini en de Muggen. Mini is een kleine kever die altijd klaar staat voor een gek avontuur. Samen met Egon en Dagmar werkt hij in een vlooiencircus. Maar op een dag loopt alles fout. Miranda, het vlooimeisje, saboteert het koorddansen en alles lijkt erop dat het de schuld is van Mini. Hierdoor moet hij vluchten en komt hij in contact met een vreselijke bende. Hun leider, de brutale kever Basse, verplicht hem in te breken bij de bijen. Maar Mini wordt betrapt en veroordeeld tot levenslange dwangarbeid. Miranda, die zich schuldig voelt, probeert hem te helpen te ontsnappen. Maar zal het ze lukken?

Mini en de Muggen is al de tweede verfilming van de avonturen van Mini en werd geregisseerd door de grote Jannik Hastrup. De man is sinds jaar en dag de sterkhouder van de Deense animatie en heeft een gigantisch palmares om u tegen te zeggen. Zijn unieke stijl plaatst hem als een outsider binnen de klassieke animatie.

Vanaf 4 jaar, Nederlands gesproken.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio