Startzondag Prot. Gemeente Zevenaar in Zevenaar - In de Liemers.nl

Startzondag Prot. Gemeente Zevenaar

06 september 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Feest
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Ontmoetingskerk
Adres
:
Markt 24
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
09:30 uur

Startzondag Prot. Gemeente Zevenaar delen:

Het thema van de startzondag dit jaar is 'goede buren'. Bij het thema 'goede buren' denken we in de kerk al snel aan het gebod 'je naaste liefhebben'. De Protestantse Gemeente wil ook voor de inwoners van Zevenaar van betekenis kunnen zijn. Dit hoopt zij in de dienst van 6 september a.s. tot uitdrukking te kunnen brengen.

DELEN: Voedselbank en Kledingbank. Iedereen wordt vriendelijk verzocht houdbare etenswaar en kleding mee te nemen. Er is vooral behoefte aan kleding voor jonge gezinnen.

ZORG: Vraag en Aanbod. Bent u een klusser of wilt u wel eens tijd voor iemand vrijmaken. Daarnaast verwijst de Protestantse Gemeente naar de vrijwilligersbank van Caleidoz

AANDACHT: Amnesty International heeft voor u de schrijftafel klaar staan om brieven te kunnen schrijven. De brief schrijft u voor mw. Aster Fissehatsion uit Eritrea. Amnesty beschouwt haar als gewetensgevangene. De voorganger in deze dienst is dominee Alle Jonkman. U bent van harte welkom.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio