Onthulling Galerij der Groten 2016 in Zevenaar - In de Liemers.nl

Onthulling Galerij der Groten 2016

14 september 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Feest
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
De Zaak
Adres
:
Raadhuisplein 14
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
16:30 uur
 
 
 
Meer info
:
info@hetkrachtlokaal.nl

Onthulling Galerij der Groten 2016 delen:

Jaarlijks presenteert Het Krachtlokaal de postercampagne ‘Galerij der Groten’. Dit jaar portretteert Het Krachtlokaal inwoners van de gemeente Zevenaar die nog iets zoeken om hun idee helemaal uitgevoerd te krijgen. Of inwoners die juist iets te bieden hebben! Zij krijgen het podium, niet omdat ze nu zelf zo graag op de voorgrond willen treden, maar om anderen te inspireren om met hun eigen mooie ideeën aan de slag te gaan! En om te laten zien dat ze, mocht dat eens nodig zijn, voor inspiratie, contacten of een steuntjes in de rug terecht kunnen bij Het Krachtlokaal.

Het Krachtlokaal is een gezamenlijk initiatief van Baston Wonen, Caleidoz, de gemeente Zevenaar en de Politie. Doel is om inwoners met mooie ideeën en initiatieven daarbij te ondersteunen. Niet met potjes geld, maar met meedenk- en doekracht. Het Krachtlokaal koppelt mensen en ideeën aan elkaar, zonder een idee over te nemen. Omdat we geloven dat eigenaarschap extra energie geeft!

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio