Balavond bij De Schuumneuzen in Babberich - In de Liemers.nl

Balavond bij De Schuumneuzen

25 februari 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Feest
Plaats
:
Babberich
Locatie
:
Kulturhus De Borg
Adres
:
Babborgplein  3a
Leeftijd
:
Alle
Prijs
:
Leden gratis, anderen € 7,50
Aanvang
:
20:00 uur

Balavond bij De Schuumneuzen delen:

Carnaval 2017 bij De Schuumneuzen.

De Schuumneuzen gaan weer een paar gezellige dagen tegemoet. Vrijdagochtend wordt het schoolcarnaval op basisschool St. Franciscus in Babberich bezocht door de prins met zijn gevolg.

’s Avonds wordt het carnaval in Schuumdorp officieel geopend bij Resto Aalbers door het overhandigen van de dorpssleutel aan Prins Jan tijdens Kleintje Carnaval. Zaterdag 25 februari organiseren De Schuumneuzen een spetterende balavond in het Kulturhus vanaf 20:11 uur met muziek van STORM.

Hier zijn ook prijzen te winnen voor de mooiste selfie met prins Jan 9e. Zondag 26 februari zal Prins Jan met zijn gevolg aansluiten in de jeugdoptocht door Babberich en daarna verder feestvieren tijdens het jeugdcarnaval in De Borg.

Maandag sluiten De Schuumneuzen hun carnaval af met het fruhshoppen in Babberich en in Beek waar verschillende adressen worden aangedaan. Bij alle activiteiten is iedereen van harte welkom.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio