Back To This Place in Babberich - In de Liemers.nl

Back To This Place

04 april 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Feest
Plaats
:
Babberich
Locatie
:
Kulturhus Babberich
Adres
:
Babborgaplein  3
Leeftijd
:
vanaf 18
Prijs
:
10 euro in voorverkoop
Aanvang
:
19:30 uur

Back To This Place delen:

Back to This Place Discotheque Babberich Een andere naam, maar dat wil niet zeggen, een ander feest. U kunt hetzelfde verwachten als verleden jaar en zelfs nog meer. De organisatie heeft de ideeën van de bezoekers van vorig jaar meegenomen naar de opzet voor het feest van dit jaar. Kulturhus De Borg wordt wederom omgetoverd tot een ware discotheek.

Dit jaar zijn er twee zalen met verschillende muziekstijlen. Er zijn dj’s en lj’s uit het verleden. Dj Deprado is wederom van de partij en er is een live optreden van BYENTL. Ook kunt u weer gebruik maken van de counter voor een hapje. Verder zijn er de lichtshow en de welbekende openings- en sluitingstune en natuurlijk veel bezoekers van weleer. Zo zullen op 4 april 2015 wederom oude tijden herleven tijdens Back to This Place Discotheque Babberich.

Er een nieuwe Facebook pagina Back to This Place waar alle informatie te vinden is en is er een internet site www.backtothisplace.nl waar u kaarten kunt bestellen voor het evenement.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio