Volop Iers in Folkcafé de Liemers in Duiven - In de Liemers.nl

Volop Iers in Folkcafé de Liemers

03 maart 2017
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
Ogtent
Adres
:
Remigiusplein 9
Prijs
:
€12,50 zaal, reserveren €10,00
Aanvang
:
20:30 uur

Volop Iers in Folkcafé de Liemers delen:

Vrijdag 3 maart 2017 staat de hele avond in het teken van de Ierse muziek. U kunt dan komen genieten van een fantastisch gezelschap uit Ierland en omstreken, The Wild Geese! Zij zullen u mee gaan nemen op een heerlijke muzikale reis door de mist, de bergen en het ruige landschap van Ierland en Schotland.

Hun wortels stevig verankerd in de traditionele muziek, met de welbekende ritmes van de reels, jigs en folk-rock. Allen bespeeld door top muzikanten die hun sporen in de muziek lang en breed verdient hebben! The Wild Geese bestaat uit Peter Brennan, Keith Whiddon, Val Marciandi en Cornelie Wannee.

Natuurlijk zal er op deze uiterst Ierse avond, een zeer gepaste versnapering verkrijgbaar zijn. Namelijk Guinness!! De zaal is geopend vanaf 20:00 uur, aanvang van de muziek is 20:30 uur.

Toegang voor deze avond bedraagt €12,50 aan de kassa. Bij reservering €10,00 euro. Reserveren is mogelijk via www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl of via 0316-527358.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio