Trio Sandra Vanreys in Zevenaar - In de Liemers.nl

Trio Sandra Vanreys

10 december 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Zevenaar
Locatie
:
Muziekcafé de Lantaern
Adres
:
De Hoge Bongert  3
Prijs
:
€ 12 Gelrepashouders € 6
Aanvang
:
21:00 uur
 
 
 
Meer info
:
zaal open 20.15

Trio Sandra Vanreys delen:

Wie de naam Sandra Vanreys hoort denkt onmiddellijk aan countrymuziek. En terecht, country vormt een groot deel van het repertoire. Sandra Vanreys is een allround artieste, maar haar bekendheid verwierf ze voornamelijk met country muziek. Zij is door het maandblad Country Gazette uitgeroepen tot de beste countryzangeres van Nederland. Haar ruim 20 jaar bühne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, Haar eigen stemgeluid, een sympathieke uitstraling en de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen maakt Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. vinden.

Country singer-songwriter Dick van Altena is geboren in Oosterhout. Inmiddels vinden bijna 1100 liedjes daar hun oorsprong.Dick maakt deel uit deel uit van het zeer succesvolle en onderscheiden muziektheaterprogramma Back to the country dat tot ver in 2016 geprogrammeerd staat in diverse zalen en schouwburgen en op festivals in binnen- én buitenland. Meer informatie op www.delantaern.nl.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio