Meezingcafé in Duiven in Duiven - In de Liemers.nl

Meezingcafé in Duiven

12 oktober 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
Cultuurcentrum De Ogtent
Adres
:
Remigiusplein 9
Leeftijd
:
Alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
20:00 uur

Meezingcafé in Duiven delen:

Het Meezingcafé in Duiven start het elfde seizoen op woensdagavond 12 oktober om 20.00 uur in het cultuurcentrum De Ogtent, Remigiusplein 9.

Een keer per maand, van oktober t/m mei, is iedereen van harte welkom om lekker mee te zingen in ongedwongen sfeer. De begeleiding wordt verzorgd door Wim Lamers op piano, Theo Nass op percussie, Jacques Vermeer als “voorzanger” en Louis Roes als “Liedjesober” (hij verzamelt de liedwensen van het publiek).

Liedboeken met een zeer uitgebreid repertoire zijn aanwezig. Van Hazes tot Abba en van Beatles tot Duitse schlagers. De afgelopen tien jaar zat het altijd gezellig vol. Een mooie gelegenheid ook om anderen te ontmoeten en af te spreken voor een volgende keer. Er wordt dan ook veel gelachen. Denk nou niet, “ik kan toch niet zingen”. Hoeft ook niet. Meedoen en meezingen, daar gaat het om ! Gewoon een plezierig avondje uit. En het is nog gratis ook.

Info: www.deogtent.nl .

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio