gratis muziekavond in folkcafé in Duiven - In de Liemers.nl

gratis muziekavond in folkcafe

01 mei 2015
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
Folkcafé de Liemers CCOG
Adres
:
Kastanjelaan Duiven 2
Leeftijd
:
alle leeftijden
Prijs
:
Gratis
Aanvang
:
20:30 uur

gratis muziekavond in folkcafe delen:

Leo de Kruis is een oude rot in het vak en al actief in de folk scene sinds 1972. Allerlei verhalen over zeelui, werk, liefde (uiteraard), hebzucht, jaloezie, oorlog en vrede enz. enz. passeren de revue in de nummers, die hij waar nodig, aanpast aan de huidige tijd.

Duo Por Tu, bestaande uit Toetie Rijnaard en Peter Abbink zal u doen geloven dat u zich op een rustig terras in Frankrijk bevind. Toetie is een veelzijdige zangeres en zal samen met Peter op de toetsen poëzie brengen door middel van klank en taal in hun muziek.

En een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid deze avond, is de Sinusgroup uit Duiven. Met hun zeer uitgebreide repertoire spelen ze alles, van rustige ballads tot stevige rock, en van instrumentaal tot blues. Sinusgroup wil de nostalgische en voor velen herkenbare sound van de ’60 en´70 weer tot leven laten komen. Optredens die ze dit jaar hebben gedaan en de reacties daarop zijn een teken om vooral door te gaan op deze ingeslagen weg.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio