Folk op z’n best met Van Verre in Duiven - In de Liemers.nl

Folk op z’n best met Van Verre

04 november 2016
Let op! Dit evenement is afgelopen!
Rechts vind u soortgelijke evenementen, of kijk op onze homepage voor evenementen van vandaag.
Soort
:
Concert
Plaats
:
Duiven
Locatie
:
Ogtent Duiven
Adres
:
Remigiusplein 9
Prijs
:
€12,50 bij reservering €10,00
Aanvang
:
20:30 uur

Folk op z’n best met Van Verre delen:

Vrijdag 4 november kunt u gaan genieten met de band Van Verre. De muzikanten van Van Verre spelen folk. Vol passie nemen ze u mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse country leven. Elk optreden is een feest met een afwisselend repertoire vol vrolijke jigs, meeslepende klezmer traditionals, meerstemmige zang en opzwepende balfolk in verrassende zelfgemaakte arrangementen.

De muzikanten van Van Verre zijn multi-instrumentalisten en vocalisten, wat voor een heerlijk afwisselende sound en beeld zorgt.

De entree voor dit bijzondere concert is € 12,50. Bij reservering € 10,00. Reserveren kan via de website: www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl of telefonisch op nummer: 0316-527358. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Het concert begint om 20.30 uur. Folkcafé de Liemers is te vinden aan het Remigiusplein 9 te Duiven, op de 1e verdieping van de Ogtent.

 

 
 
Voorwaarden Privacy Disclaimer © 2012 - 2024 Blispr Media, een samenwerking tussen Blik op online en Sprong reclamestudio